Μας ελάτε σε επαφή με
Stephen

WhatsApp : +008613920934191

Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd

Co. βιομηχανίας Centuryfair Shenzhen, ΕΠΕ

 

Η ζωή αλλαγής Sicence & τεχνολογίας, Centuryfair θα σας πάρει περισσότερα suprises.

  • Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd
  • Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd
  • Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd
  • Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd
  • Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες Centuryfair Αριθμός Υπαλλήλων 250~300
Ετήσιες πωλήσεις 15 Million-20 Million Ιδρύθηκε Έτος 2001
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Η Co. βιομηχανίας Centuryfair Shenzhen, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2001, με το κτίριο γραφείων 3000+ που τα τετραγωνικά μέτρα, είναι ένας από το μεγαλύτερο προμηθευτή λύσης χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων στην Κίνα.

Παρέχουμε το αυτόματο εμπόδιο χώρων στάθμευσης για τα μέρη χώρων στάθμευσης, την πύλη εμποδίων εθνικών οδών που σχεδιάζονται για τις πύλες εργαλείων εθνικών οδών καθώς επίσης και την περιστροφική πύλη. Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται ευρέως για το εργοστάσιο, την κυβέρνηση, το διαμέρισμα, το σχολείο, στρατιωτικός, την τράπεζα, κ.λπ. Μέχρι τώρα, έχουμε καθιερώσει τη σταθερή επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες από περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές, όπως η Νότια Αμερική, η Νότια Ασία, η Μέση Ανατολή, η Αφρική, κ.λπ.

Έχουμε το ανεξάρτητο κατασκευαστικό κέντρο, το κεντρικό, εσωτερικό & oversea εμπορικό κέντρο Ε&Α, το κέντρο μεταπωλήσεων, κ.λπ. Υπάρχουν άνθρωποι 200+ που συνεργάζονται με μας, περισσότερο από 85% οποίοι είναι καλά εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι περιλαμβάνοντας σε αυτόν τον τομέα περισσότερο από 5 έτη. Έχουμε την ισχυρή ικανότητα να παρέχουμε την υπηρεσία ODM/OEM για τους διεθνείς συνεργάτες.


Για να συνεχίσουμε την κυριάρχη θέση και τον ανεφοδιασμό κατάλληλους & που ενημερώνονται προϊόντα για τους πελάτες, εισάγουμε στους άριστους τεχνικούς και το προηγμένο σύστημα διαχείρισης. Αυτή τη στιγμή, έχουμε αρκετούς ο εξοπλισμός, και τα μέλη 20+ με 8 έτη εμπειρίας στην Ε&Α αναχωρούν και QC 30+ μέλη που λειτουργούν σε IQC, IPQC, OQC, και το QA. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται αυστηρά ως ποιοτικά πρότυπα CE.


Το Centuryfair επιμένει ότι στη φιλοσοφία υπηρεσιών «προσπαθήστε να δημιουργήσετε την αξία πυρήνων για τους χρήστες» και αφιερώνεται για να επιταχύνει την ανάπτυξη της βιομηχανίας νοημοσύνης μαζί με τους χρήστες.

Ιστορία

Το Centuryfair είναι επαγγελματικός κατασκευαστής 12-έτους της πύλης εμποδίων, περιστροφική πύλη τρίποδων, πύλη εμποδίων χτυπημάτων, πύλη εμποδίων ταλάντευσης στην Κίνα. Παρέχουμε την υπηρεσία OEM/ODM για τους κινεζικούς και διεθνείς πελάτες. Στο μέλλον, θα επενδύσουμε περισσότερη Ε&Α των ενημερωμένων προϊόντων και θα βελτιώσουμε την υπηρεσία για να υποστηρίξουμε τους πελάτες όλος ο κύκλος.

Υπηρεσία

Επιμόρφωση υπηρεσιών μεταπωλήσεων:


Όλα τα προϊόντα επιθεωρούνται προτού να σταλούν στους πελάτες, και υποσχόμαστε το κατάλληλο ποσοστό είμαστε περισσότερο από 99.5%.
 

Παρέχουμε 12 μήνες εγγυητικής περιόδου. Εντός αυτής της περιόδου, υποσχόμαστε να επισκευάσουμε ή αντικατάσταση δωρεάν εάν τα ποιοτικά προβλήματα εμφανίζονται. Από αυτήν την περίοδο, υποσχόμαστε να επισκευάσουμε, αλλά το κόστος εργασίας και το υλικό κόστος θα πληρωθούν από τους πελάτες.


Έχουμε το ανεξάρτητο κέντρο υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Διαλυτή ουσία τα προβλήματα αμέσως επάνω στο receiption του customers'feedback, εάν όχι, θα υποσχεθούν στη διαλυτή ουσία τα προβλήματα στο δεδομένο χρόνο.

Η ομάδα μας

Το εμπορικό τμήμα μας περιέχει τον καλά εκπαιδευμένο πωλητή 30+, ο μεγαλύτερος μέρος του οποίου έχει εργαστεί για Centuryfair περισσότερο από 6 έτη. Είναι πολύ καλή εκτέλεση στην κατανόηση customers'demand στην πρώτη φορά και δίνουν στον πελάτη τη χρήσιμη λύση. Εν τω μεταξύ, έχουμε τα μέλη 20+ με 8 έτη εμπειρίας στην Ε&Α αναχωρούμε και QC 30+ μέλη που λειτουργούν σε IQC, IPQC, OQC, και το QA. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες το επαγγελματικό serice σε κάθε βήμα.