Μας ελάτε σε επαφή με
Stephen

WhatsApp : +008613920934191

Οι σταθμοί μηχανή-φόρου κιγκλιδωμάτων υψηλής ταχύτητας κ.λπ. Centuryfair SHenzhen στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο.

June 15, 2018

Μηχανή κιγκλιδωμάτων υψηλής ταχύτητας κ.λπ. Centuryfair SHenzhen

Οι σταθμοί φόρου στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο

 

Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία εθνικών οδών στην Κίνα έχει αναπτυχθεί γρήγορα, ενώ η γρήγορη ανάπτυξή της, η αύξηση του όγκου κυκλοφορίας αυξάνει επίσης τη δυσκολία της πραγματικής διαχείρισης της οδού ταχείας κυκλοφορίας. Σε αυτήν την περίπτωση, με τη χρήση του συστήματος αμοιβών μη στάθμευσης («σύστημα κ.λπ.»), κ.λπ. του Centuryfair το μεγάλο κιγκλίδωμα έχει προκύψει όπως η The Times απαιτεί, και γίνεται σημαντικό μέρος του συστήματος φόρου οδών ταχείας κυκλοφορίας. Μέσω της ανάλυσης της εφαρμογής της μηχανής κιγκλιδωμάτων υψηλής ταχύτητας κ.λπ. του Centuryfair στο σταθμό φόρου αυτοκινητόδρομων, ο σημαντικός ρόλος της μηχανής κιγκλιδωμάτων υψηλής ταχύτητας κ.λπ. του Centuryfair για την αποδοτική λειτουργία του συστήματος κ.λπ. γίνεται κατανοητός.

 

Το ένα, Centuryfair ανέπτυξε μια μηχανή κιγκλιδωμάτων υψηλής ταχύτητας κ.λπ.

Η βιομηχανική Co. Centuryfair Shenzhen, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την ευφυή τεχνολογία, την παραγωγή και τις πωλήσεις ελέγχου. Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην ανάπτυξη και την παραγωγή ενός εξοπλισμού συστημάτων καρτών. Τα κύρια προϊόντα είναι αυτόματη μηχανή κιγκλιδωμάτων εθνικών οδών, ευφυής οδική πύλη, ευφυές σύστημα διαχείρισης χώρων στάθμευσης, ευφυές σύστημα διαχείρισης καναλιών και ούτω καθεξής. Η απόδοσή της έχει διαδοθεί σε όλη τη χώρα, και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ανατολική Ευρώπη.

Το Centuryfair που στόχευσαν στη χρήση του συστήματος κ.λπ. στους σταθμούς φόρου οδών ταχείας κυκλοφορίας, η βελτίωση και αναβαθμίζω του αρχικού μεγάλου κιγκλιδώματος πραγματοποιήθηκαν. Τα τμήματα πυρήνων του είναι μόνιμη μηχανή μαγνητών και η σερβο μονάδα ακρίβειάς του. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι η αρχική και σταματώντας θέση του κιγκλιδώματος είναι πολύ ακριβής. Η ταχύτητα και η θέση εφαρμόζονται πλήρως σύμφωνα με τις απαιτήσεις ελέγχου. Η ταχύτητα προσγείωσης μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα και μπορεί να προσαρμοστεί στις διάφορες απαιτήσεις από τη χειρωνακτική δαπάνη σε καμία αμοιβή χώρων στάθμευσης, και η κατανάλωση ισχύος είναι πολύ μικρή και η ενέργεια - η επίδραση αποταμίευσης είναι αξιοπρόσεκτη.

Δύο. Το μεγάλο κιγκλίδωμα κ.λπ. των Centuryfair εξετάζω από τις εθνικές επιτακτικές οργανώσεις επιθεώρησης.

Μετά από την επιτυχία της μηχανής μεγάλων κιγκλιδωμάτων κ.λπ. του Centuryfair, διάφοροι κύκλοι της δοκιμής πραγματοποιήθηκαν στη βάση παραγωγής, οι οποίοι εξετάζω από το εθνικό επιθεώρησης εγκαταστάσεων ασφάλειας κυκλοφορίας ποιοτικών επίβλεψης και κέντρο. Τα στοιχεία επιθεώρησης ήταν: ποιότητα εμφάνισης, υλικές απαιτήσεις, απαιτήσεις μορφής και μεγέθους, γενικές απαιτήσεις, γωνία προσγείωσης, χρόνος προσγείωσης, αξιοπιστία, τελικό σημείο. Δέκα έξι τεχνικοί δείκτες, όπως η θέση, η απαίτηση αποφυγής σύγκρουσης, η επεξεργασία ελαττωμάτων, η ηλεκτρική απόδοση ασφάλειας, ο βαθμός προστασίας πλαισίων, ο θόρυβος, η περιβαλλοντική προσαρμοστικότητα, η αντιδιαβρωτική και ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι: Δέκα έξι τεχνικοί δείκτες συναντούν τις σχετικές παροχές GB/T24973-2010 «ηλεκτρικό κιγκλίδωμα για τη χρέωση».

 

Εδώ είναι δύο σημεία:

Κατ' αρχάς, το αποτέλεσμα της δοκιμής αξιοπιστίας: ο αριθμός διακυμάνσεων είναι περισσότερες από 10 εκατομμύριο φορές, το οποίο είναι πολύ περισσότερο από αυτό των παρόμοιων προϊόντων μέσα 5 εκατομμύριο φορές καμίας προσγείωσης ελαττωμάτων.

Δεύτερον, λόγω της χρήσης της σερβο τεχνολογίας και κανενός ελατηρίου, το ποσοστό αποτυχίας είναι πολύ χαμηλό, και το ποσοστό αποτυχίας του είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό των παρόμοιων προϊόντων του ίδιου είδους.

Τρίτος. Το μεγάλο κιγκλίδωμα κ.λπ. του Centuryfair ευνοείται από πλειοψηφία των χρηστών οδών ταχείας κυκλοφορίας.

Το μεγάλο κιγκλίδωμα κ.λπ. του Centuryfair τίθεται στη δοκιμή και τη δοκιμαστική χρήση των πυλών φόρου αυτοκινητόδρομων μετά από περνώ μέσω του εθνικού κέντρου επιθεώρησης κυκλοφορίας.

Αυτή τη στιγμή, η μηχανή κιγκλιδωμάτων υψηλής ταχύτητας κ.λπ. που εξετάζονται και προσπαθημένος στην εθνική οδό ο σταθμός φόρου είναι κυρίως 0,3 δευτερόλεπτα και ενιαίοι ανοικτός 0,6 δευτερολέπτων και διπλός ανοίξτε δύο προϊόντα. Η ταχύτητα προσγείωσής της είναι πολύ γρήγορη, και η ολοκλήρωση μιας προσγείωσης είναι μόνο 0,3 δευτερόλεπτα και 0,6 δευτερόλεπτα αντίστοιχα, το οποίο βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα κυκλοφορίας του οχήματος.

Το μεγάλο κιγκλίδωμα του Centuryfair όχι μόνο χρησιμοποιείται για τις παρόδους κ.λπ. των οδών ταχείας κυκλοφορίας, αλλά και για άλλες παρόδους, όπως πράσινες μετάβαση για τις οδούς ταχείας κυκλοφορίας. Αυτή τη στιγμή, η μηχανή μεγάλων κιγκλιδωμάτων ανοίγματος Centuryfair0.6 δεύτερος ενιαία χρησιμοποιείται πραγματικά σε πολλά επαρχιακά πράσινα πέρασμα εθνικών οδών στην Κίνα.

Εάν είναι δοκιμαστική ή πρακτική χρήση δοκιμής, η μηχανή μεγάλων κιγκλιδωμάτων κ.λπ. του Centuryfair εγ:κρίνω από τους χρήστες. Η γενική αξιολόγηση είναι ότι η λειτουργία είναι σταθερή και μπορεί πλήρως να καλύψει τις απαιτήσεις της τεχνικής απόδοσης του σταθμού φόρου. Επομένως, ευνοείται από τους χρήστες της εθνικής οδού.

 

Για να συνοψίσει, η μηχανή μεγάλων κιγκλιδωμάτων κ.λπ. του Centuryfair διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στο σταθμό φόρου οδών ταχείας κυκλοφορίας, και έχει την οφειλόμενη συμβολή στην υγιή ανάπτυξη αιτία κυκλοφορίας στην Κίνα.