Μας ελάτε σε επαφή με
Stephen

WhatsApp : 008613920934191

QC Προφίλ

Η ποιότητα είναι ζωή για κάθε επιχείρηση, η οποία είναι η σύλληψη πυρήνων μας, επίσης ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο τα προϊόντα μας απολαμβάνουν την υψηλή φήμη σε αυτόν τον τομέα. Εμείς contorl η ποιότητα από 4 βήματα όπως κατωτέρω

 

1. Υλικό: Το Centuryfair είναι πολύ σοβαρό στο υλικό, συνεργαστείτε μόνο με τους καταρτισμένους προμηθευτές όλη την ώρα, για να σιγουρευτούν όλα τα υλικά είναι 100% κατάλληλα. Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοί μας επιθεωρούν όλα τα μέρη πριν από τη γραμμή προσιτότητας ther assmembly.

 

2. Εργαζόμενοι: Περισσότερο από 80% των εργαζομένων μας έχει λειτουργήσει σε αυτόν τον τομέα, οι οποίοι έχουν την πλούσια εμπειρία στα προϊόντα. Αφ' ετέρου, οι νέοι εργαζόμενοι θα εκπαιδευθούν τουλάχιστον 6 μήνες και ξέρουν όλες τις δεξιότητες προτού να αρχίσουν να λειτουργούν.

 

3. Συνέλευση: Έχουμε την πολύ ακριβή ροή της δουλειάς που εγγυώνται ότι όλα τα προβλήματα θα βρεθούν και θα επιλυθούν σε οποιοδήποτε βήμα.

 

4.Test: Έχουμε QC 30+ τα μέλη που εργάζονται σε IQC, IPQC, OQC, και το QA, όλη τελειωμένη - τα προϊόντα θα εξεταστούν πλήρως

πριν από το depatch, για να εγγυηθούν όλα τα προϊόντα είναι κατάλληλος